Elvis – Az Utazás

A Magyar Elvis Klub és a Tiszta Amerika bemutatja: Elvis – Az Utazás

Ez a tökéletes körút a rock ‘n’ roll, blues és country szerelmeseinek. Nézz körül Memphisben és Nashvilleben, ahol Elvis életének sorsdöntő eseményei zajlottak. Memphisben látogasd meg a Rock ’n’ Soul Múzeumot; a Sun Studiot, ami valószínűleg a leghíresebb lemezstúdió a világon. Gracelanden lehetőséged nyílik arra, hogy felszállj a „Király” magángépére. A Studio B-ben készítsd el a saját lemezed, ahogy Elvis tette. Elvis és a Southern Sounds életre kelnek ezen a csodálatos vakáción! Csatlakozz hozzánk ezen a különleges utazáson és legyél Gracelanden a gyertyafényes virrasztáson, ahol a rajongók együtt virrasztanak Elvis-ért.

Dátum: 2017. augusztus 10-20.
Időtartam: 11 nap / 10 éjszaka
Utazás: repülővel
Szállás: Hyatt Memphis Primacy Parkway 3*-os szállodában (vagy hasonló), kétágyas szobákban
Ellátás: reggeli
Minimum csoportlétszám: 10 fő
(kevesebb fő jelentkezése esetén is elindul az út, az ár a létszámtól függően változhat)

Felnőtt ár: $3199/fő (€2799/fő)

Az ajánlati ár tartalmazza:

  • repülőjegy (Budapest-Memphis oda-vissza, adókkal és illetékekkel együtt),
  • 10 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelivel,
  • Memphis városnézés, Elvis-hez kapcsolódó helyszínek megtekintése,
  • egyszeri belépő Gracelandbe (repülőgépek megtekintésével),
  • látogatás a Circle G. Ranchre (Mississippi állam, Lake Horn)
  • egész napos buszos utazás Tupeloba,
  • Stax Múzeum, Hall of Fame, Sun Studio látogatása belépőkkel együtt,
  • magyar nyelvű csoportvezető

Az ajánlati ár nem tartalmazza:

poggyász- és balesetbiztosítást, ESTA belépési engedélyt (vagy vízumot)

Egyágyas felár: $800

Pótágyas ár: $800

Egy felejthetetlen utazás Elvis jegyében. Gracelandben megnézzük Elvis házát, bepillantást nyerünk az életébe, és megemlékezünk halálának 40. évfordulójáról. Memphis városban számtalan helyszín és esemény kapcsolódik Elvis nevéhez és életéhez, ezeket körbejárjuk, mint például: Elvis korábbi lakóhelyei, Sun Studio, Humes High,Downtown and Beale Street Entertainment District, Peabody Hotel, Poplar Tunes lemezbolt régi helyszíne, Zippin Pipin Fairgrounds hullámvasút, Forest Hill temető, Memphis Manhattan Club, Graceland Christian Church, Coletta’s Italian Restaurant, Crown Electric Co., Memphian Theatre  korábbi helyszíne, Rainbow Rollerdrome korcsolyapálya korábbi helye, McKellar tó, American Recording Studio, STAX Museum of American Soul Music / Stax Studio, Thunderbird Lounge,  Claridge Hotel, ahol 1961. 02. 25-én a memphisi Claridge Hotelben nyilvánították febr. 25-ét Elvis Presley nappá, Tennessee Karate Institute, Holiday Inn Rivermont Hotel, Memphis Rock’n Soul Museum, Memphis Pyramid, Circle G Ranch, stb. A Sun Studioba, Hall Of Fame-be és Stax Múzeumba be is megyünk. Egy egész napos utazás keretében megnézzük Elvis szülőházát Tupeloban.

Az Elvis Week programja számtalan lehetőséget nyújt az utazás alatt, ezek egyénileg látogathatóak, a belépők nem részei az utazásnak.

Fakultatív programok, belépők:

Elvis Week belépő:

Bővebb információ és jelentkezés: info@tisztaamerika.com