Disneyland Los Angeles

Gyermekkel vagy anélkül, ez a túra óriási élmény lesz minden korosztálynak. A Los Angelesben szinte kötelező filmes városnézés mellett élményparkokban, víziparkokban fogunk szórakozni, kikapcsolódni. A túra fénypontja pedig Disneyland, a mesék birodalma lesz. Ne lepődj meg, ha belebotlasz a legnagyobb sztárokba, Mickey egérbe vagy Donald kacsába!

Időtartam: 10 nap/ 9 éjszaka
Utazás: egyénileg
Szállás: helyi 4 csillagos szállodában
Ellátás: reggeli

Program:

1. nap: érkezés, szállás elfoglalása.
2. nap: Délelőtt látogatás a Universal Stúdióba. Délután irány Hollywood, megyünk egy kört a Double Decker városnéző busszal.
3.nap: Délelőtt ellátogatunk a Madame Tuddauds viasz múzeumba. Délután ellátogatunk a Kodak Moziba egy fél órára, majd a Hollywood múzeumba
4.nap: A délelőttöt LegoLanden töltjük, majd délután átmegyünk a Wild Rivers Water Parkba.
5. nap: Délelőtt egy buszos városnéző túrán veszünk részt Hollywoodban, ami a sztárok otthona mellett kalauzol el bennünket. A délutánt Santa Monicában töltjük a Pacific Parkban és a Santa Monica Pier Akváriumban.
6. nap: Délelőtt hajóra szállunk, hogy meglessük a bálnákat. Délután szabadprogram a strandon.
7. nap: A mai napon ellátogatunk Disneylandbe. Ez lesz az utazás fénypontja. Egész napos program.
8. nap: Délelőtt a Los Angeles Állatkertben. Délután újra belevetjük magunkat a kalandokba a Six Flags Magic Mountain Parkban.
9. nap: Délelőtt a Knotts Berry Farmon játszunk. Délután szabadprogram.
10. nap: hazautazás

Kérj ajánlatot: info {kukac} tisztaamerika {pont} com
Az ár tartalmazza: a program szerinti transzfereket, valamint a reptéri transzfereket, program szerinti belépőket, 9 éjszaka szállást reggelivel.

Külön fizetendő: A repjegy + reptéri illeték és adók, utasbiztosítás, vízumügyintézés, a helyszínen fizetendő borravalók (kb.4-5 USD/utas/nap).

Vízum: kék útlevél: magyar állampolgároknak vízum szükséges.

Bordó útlevél: ESTA – elektronikus regisztráció szükséges.